Update: Pendafaran Autoping en3 di BlogLarian FB sesi 2011

Posted on January 16, 2011

28



Assalamualaikum…

Khidmat pendaftaran autoping akan di buka semula mulai hari ini sehingga 31 Januari 2011. Kali ini, sedikit perubahan pada syarat akan dilakukan bagi memberi kemudahan kepada mereka yang tidak mempunyai FB.

  1. Pastikan blog anda sudah tersenarai di BlogLarian
  2. ‘Like’ BlogLarian FB, Bagi yang tiada FB, anda dimaafkan🙂
  3. Buat satu en3 bertajuk ‘ AutoPing Entri di BlogLarian FB Sesi 2011’ dan letakkan banner di atas dalam en3 anda dan linkkan ke en3 ini.
  4. Letak no rumah anda dalam BlogLarian
  5. Letak link ini dalam en3 anda (BlogLarianSquare: Pasaraya Online Anda Masa Kini) http://www.bloglarian.com/p/bloglariansquare.html
  6. Komen di en3 ini berdasarkan format berikut.
    1. no. rumah
    2. nama Blog 
    3. link en3 anda
  7. Penyertaan di buka hingga  31/1/11
  8. Tag 3 rakan anda dalam BlogLarian (jika tag yang bukan penyewa pun boleh jika anda mahu tambah penyewa di BlogLarian. Sekiranya mereka berminat, barulah buat, Tiada paksaa. Tagging ni mcm nak bgtau je🙂

Blog anda akan disenaraikan dalam masa 3 hari kerana semester baru dah bermula…Si Tukang Tulis kena jaga lab isnin hingga khamis🙂

    Posted in: BlogLarian