SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

Posted on November 25, 2010

18



Assalamualaikum…
Ben Ashaari dah mula dah. dia saja buat gempak hanya untuk membantu rakan-rakannya. Maka Si Tukang Tulis pun ingin menyahut cabaran beliau sebagai tanda terima kasih sebab ramai sekali datang FO hari ni. Terima kasih sekali lagi buat Ben Ashaari
http://www.benashaari.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html
5 Blog menjadi pilihan Si Tukang Tulis


1. PadelBlog: AndaSuka… http://bacto.blogspot.com
Blog ni blog rakan Si Tukang Tulis…bukan terpaksa buat, dengan rela hati Si Tukang Tulis buat sebab dia banyak berkongsi info-info menarik yang susah kita nak dengar. Kalo tak percaya boleh cuba terjah dia. Jangan kisahkan cicak senonet kat header dia🙂
2. Kurasakan Something… http://www.eqbalzack.com/
Blog kedua ini merupakan blog yang banyak berkongsi kisah hidup dalam bentuk fotografi. Peminat setia Dayang Nurfaezah. sanggup berkorban demi artis pujaanya itu. apa yang menarik ialah gambar-gambar yang dikongsi sangat cantik dan menarik.
Blog ke tiga ni pula blog yang disediakan oleh Papa Hero khas untuk kucing yang diselamatkan selepas kedua belah depan kakinya dipotong oleh pekedai durjana. Kini, Hero dah terkenal di kalangan pencinta kucing. Papa dan Mama hero juga banyak berkongsi kisah 2 anaknya serta ának-anak’kecik yang nakal lagi berbulu. Banyak video pasal kucing dan tak lupa anjing Max yang jatuh hati dan sanggup berkorban demi Papa dan Mama Hero
4. The Beuty in Ugly http://danielzaidi.blogspot.com/
Ni satu lagi blog rakan sekolah rendah Si Tukang Tulis. Sekali lagi bukan terpaksa tetapi sebab blog dia sangat unik. Tengok nama blog pun mesti ramai yang pelik. Tapi mamat ni jejaka hansem yang suka fotografi. Banyak gambar-gambar menarik daripada kamera DSLR yang disayanginya dan sangat rajin join contest. baru-baru ni dapat bercuti ke China dan sudi memberikan Si Tukang Tulis cenderahati selepas balik. Terima kasih kepada E.d.y🙂
5. Ustaz Love Menulis… http://ustazlove.com/blog/
Blog yang terakhir ni memang cliche nama blog dia. Tapi ni memang ustaz betul. Bukan main-main. kena tukar Love kpd sayang atau suka baru tak salah faham. Ustaz Love banyak berkongsi pengalaman dan setiap en3 yang dihasilkan akan diselitkan dengan nasihat-nasihat kepada pembacanya. Jika ada soalan tentang agama, boleh cuba tanya. Cara penyampaian ustaz Love sangat sempoi dan pasti tidak bosan jika membacanya🙂
Begitulah tadi 5 blog pilihan Si Tukang Tulis. Si Tukang Tulis tahu segmen ni dari Blog Abg Ben Ashaari sendiri🙂
Kepada sesapa yang berminat nak sertai, sila ke http://www.benashaari.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html
Selamat mencuba🙂
Posted in: MyBlogLife