CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

Posted on October 19, 2010

10



Assalamualaikum…

Hari ni pagi-pagi da kena ‘sound’ ngan sorang sahabat lama. Sahabat yang dimaksudkan ialah Ruzaidi Kardi. Salah seorang sahabat SMKAS dulu. kami ni dulu dok sebelah2. Mata pelajaran paling kami minati ialah fizik. bezanya, dia power add math. Si Tukang Tulis kantoi add math.ngahahaha…Ok la…sebenarnya dia ‘sound’ si tukang tulis supaya join contest yang dia buat. Tapi Si Tukang Tulis segan nak join sebab tak jumpa gambar best. Tetiba hari ni terjumpa satu gambar menarik tersembunyi dalam longgokan gambar yang bersepah2. Jadi dengan rendah diri Si Tukang Tulis join bersama gambar ini…
Ni masa convo Si Tukang Tulis tahun 2008 (Sarjana Muda Sains Kepujian Mikrobiologi). Dari kiri: Ahmad Durrah Farid (Farid Kecik), Si Tukang Tulis, Fazari (Jari), Fadhil (Padel), Fahmi, Abd Rahman (Ramon). Yang belah depan Hafiz zoologi dan yang terduduk tu Ade Fajar Wirawan (Ode)

Inilah kenangan terbaik Si Tukang Tulis semasa berada di UKM. Kejayaan yang diperoleh dikecapi bersama rakan2 seperjuangan. Tambah manis bila masing-masing dah berjaya membawa haluan dan hidup masing-masing. Ya Allah, berikanlah kami kejayaan dunia dan akhirat, hati yang tetap pada Islam dan dirangkumkan dalam takwa. Semoga kami diberi peluang dalam memperjuangkan Islam dalam ruang dan wasilah masing-masing. Amiinn….

sahabat yang kene tag~

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Syarat-syarat & Cara menyertai : 
1. Jadi follower blogThe Beauty n Ugly
2. Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest ini.
3. Buat entry dengan tajuk “ CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly
4. Upload SATU sahaja gambar convocation anda yang terbaik
ATAU 
Untuk mereka yang belum convo/tiada gambar convo…
Buat ucapan tahniah convocation paling unik untuk tuan punya blog/kawan anda (tidak melebihi 30 patah perkataan).
(pilih salah satu, kalau nak buat dua2 pun boleh, tapi mesti dalam entry berasingan)

5. Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry ini.

6. Tag seorang atau lebih rakan blogger lain. (makin ramai kene tag, makin cerah peluang nak menang

Posted in: MyBlogLife, MyContest