Contest review blog Dauspozi.com

Posted on October 18, 2010

8



Assalamualaikum,

Alhamdulillah, hari Isnin dah bermula dan semoga kita semua semangat dalam segala apa yang dilakukan. Jangan lupa dalam melakukan segala kerja harian kita, kita selitkan niat semata-mata kerana Allah. Hanya amalan yang disertakan niat kerana Allah akan menjadi amal ibadah…Dalam kesempatan ini, Si Tukang Tulis nak promosikan satu lagi Contest yang dianjurkan oleh blog hijau yang terkena…Bukan PAS ye.hehehe…Blog DausPozi.com. Kali ni Bro Daus telah menganjurkan satu contest review blog Dauspozi.com. Hadiah yang ditawarkan juga bernilai. Berikut adalah maklumat serba sedikit berkenaan contest tersebut🙂 jangan lepaskan peluang untuk menyertainya…!!!
Syarat join contest review blog Dauspozi.com:
  1. Mempunyai blog sendiri yang masih aktif.
  2. Blog korang haruslah berusia sebulan ke atas.
  3. Warganegara Malaysia yang berumur 16 tahun ke atas.
Cara join contest review blog Dauspozi.com:
  1. Buat entri bertajuk ‘Contest Review Blog Dauspozi.com’.
  2. Tulis review blog Dauspozi.com dalam bahasa Melayu.
  3. Dalam entri korang, wajib ada perkataan Ingat Hijau Ingat Daus.
  4. Di akhir entri korang, sertakan link blog penaja contest seperti ini:

    Contest Review Blog Dauspozi.com ini ditaja oleh Ihosterz, Yanmie, Mantra, Che Noorazma, Noridah, Fareed Sairi dan Yiedpozi.

  5. Tinggalkan link entri (permalink) korang di bahagian komen entri ni.
Penyertaan contest ini akan ditutup pada 31 Oktober 2010 so join la cepat² sebelum terlambat, syarat dan cara join aku dah kasi tau kan, hadiahnya?

Hadiah:

Pemenang #1

  • Domain percuma (com/net/org/biz/info) bernilai RM28 untuk setahun. – Tajaan Ihosterz.
  • Iklan percuma bernilai RM35 selama sebulan di Yanmieonline.com. – Tajaan Yanmie.
  • Topup Maxis/Celcom/Digi RM30. – Tajaan Noridah.
Pemenang #2
  • Topup Maxis/Celcom RM20. – Tajaan Dauspozi.
  • Iklan percuma bernilai RM10 selama sebulan di Dauspozi.com. – Tajaan Dauspozi.
  • Buku Muhammad Al Fateh, penakluk konstantinopel bernilai RM15. – Tajaan Fareed Sairi.
Pemenang #3
  • Wang tunai RM15. – Tajaan Mantra.
  • Iklan percuma bernilai RM10 selama sebulan di Yiedpozi.info. – Tajaan Yiedpozi.
  • Brooch bernilai RM10. – Tajaan Che Noorazma.
Peserta Bertuah (Sebuah blog akan dipilih secara rawak menggunakan random.org)
  • Blog korang akan di’review secara percuma oleh aku.
  • Iklan percuma bernilai RM10 selama sebulan di Yiedpozi.info. – Tajaan Yiedpozi
  • Brooch bernilai RM6. – Tajaan Che Noorazma.

Hadiah mungkin ditambah jika ada ramai penaja yang sudi taja contest ni, pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya seminggu selepas tarikh tutup contest.

Senarai penaja:

  • Ihosterz
  • Yanmie
  • Mantra
  • Che Noorazma
  • Noridah
  • Fareed Sairi
  • Yiedpozi
Terima kasih sekali lagi kepada para penaja. Korang semua jangan lupa join contest ni ye, bukannya susah sangat pun, review je kan. Pujian, kritik atau kutukan yang melampau tak menjamin korang menang ye, yang penting review tu memang asli dan ikhlas dari hati korang.

p/s from Si Tukang Tulis: hehehe, sekali lagi den jadi sponsor kecik🙂

Posted in: MyBlogLife