Bagus ke DISQUS ni???

Posted on September 23, 2010

0



 Assalamualaikum…

Dah pagi buta tak tido lagi. Esok mesti gelong kepala nak keje. Adoi….Sementara tu nak test ruangan komen baru. Guna Disqus…ramai yang promote guna benda alah ni sebab proses komen dan reply dia sgt bagus. Sebelum ni ada try gak, tapi tak berkenan sangat. Tapi kali ni saje nak cuba., give it a 2nd chance.hehehe.. Kalo bole dapat pendapat dari rakan blogger ok gak :) 
Dalam masa yang sama, nak promosi kempen Kitar Semula. Kepada tetamu Furdunesia@nline, jika anda berkesempatan, sudi meluangkan msa membaca di sini, Saya jemput anda untuk jawab survey tentang kitar semula di Malaysia. Selepas mendapat responden yang mencukupi, Si Tukang Tulis akan membentang hasil survey di blog ini. Ini merupakan projek terbaru Si Tukang Tulis. Setakat ni memang meriah gak ar, Jadi apa yang anda tunggu lagi? Jom tekan banner kat atas !
Apa Kata Survey?