Buffered earning pertama buat Furdunesia@nline

Posted on September 14, 2010

2



Assalamualaikum…
Alhamdulillah, dah selamat sampai selepas beraya berhari-hari di kampung. Dalam kesibukan beraya ni, ambil kesempatan update blog ni…tak sangka, selepas sebulan lebih, Nuffnang dengan murah hatinya menghadiahkan 2 buffered earning!Ya betul, 2. Satu dari Maxis dan GPSS. Terima kasih🙂 untuk itu, hamba akan bertungkus-lumus memeriahkan blog ini🙂
Raya tahun ni penuh dengan suka dan duka. Suka bila jumpa sanak saudara dan ramai yang sudah pun berjaya dalam pelajaran dan sebagainya. Duka bila terkenangkan arwah kakak yang dah lama pergi menghadap Ilahi…Ada sekali pergi rumah mak saudara, dia ada cucu yang down sindrom…bila mak datang nak cium dia, dia terus angkat tgangan nak mintak mak peluk dia. Sebak…mak pun cakap benda yang sama. Ish, ape ni cite benda sedih masa orang lain bergembira…hehe. papepun, harap semua sudi menyokong Furdunesia@nline untuk masa akan datang🙂
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin
Posted in: MyDiary, MyNuffnang