Menang Contest ABC Projek yang pertama!

Posted on September 6, 2010

0



Assalamualaikum…
Pagi ini dengan suka hatinya ingin kongsi satu berita baik. MyThought baru je menang satu contest dari blog Aiz Batu Campur iaitu ABC Projek yang pertama. Hadiah contest ni merupakan sebuah banner free yang di reka oleh AiZ. da banyak blog power2 pakai design AiZ. Tapi tak tepikir lak dapat menang Contest tu. Hahahaha (gelak besar!) Kalo korang tak caya, tengok ni…
Print screen dari http://www.aizbatucampur.com

 Kepada AiZ, terima kasih bebanyak. Kepada rakan-rakan yang lain, Jom terjah blog AiZ di http://www.aizbatucampur.com. Mana la tau dapat join projek dia yang seterusnya🙂 Untuk itu, kene fikirkan ciri2 terbaik banner baru MyThought. Kalo bole nak guna banner ni selama yang boleh sebagai menghargai jasa baik AiZ di samping promote bisness dia sebagai graphic designer.

Jadi ada sesapa bole beri cadangan ciri2 baneer MyThought?
Posted in: MyDiary, MyInternet