Entri Percubaan untuk WordPress

Posted on August 17, 2010

0



Assalamualaikum…

Hari ni saya nak ucap terima kasih kerana dalam masa tak sampai sebulan, jumlah follower dah mencapai lebih 50 org. sy harap rerakan blogger peroleh manfaat dr entri2 yg sy keluarkan sebelum ini. Untuk itu, saya bercadang untuk melakukan sedikit perubahan dari segi pengisian. Untuk pengetahuan semua, entri2 yang saya terbitkan akan dikategorikan kepada beberapa Sub topik utama yg boleh dilihat pada sebelah kiri blog ini…

MyDiary

Entri2 dalam kategori ni lebih menjurus kepada perkongsian pengalaman hidup saya bersama rerakan blogger. ia lbh kepada perjalanan hidup sy sbg penulis dan perkara2 menarik yang berlaku di sekitar. Sy berharap rerakan semua sudi membaca…hehehe

MyScienceArticle

Entri2 dalam kategori ini pula lebih kepada perkongsian ilmu yg sy perolehi dalam mentelaah artikel2 saintifik (kebanyakannya dlm english dengan ayat2 yang korang confirm tak minat nak baca). Sy akan cuba berkongsi sedikit sebanyak mengenai perkara2 atau isu2 yg berkaitan dengan kehidupan kita semua sama ada kesihatan, biologi, dan sebagainya (termasuk artikel2 agama kalo ada)…yg ni kes kene paksa baca😦 jd taknak bazirkan ia…jom kita kongsi sesama🙂

MyBlack&White List -akan datang😉

Untuk masa akan datang, sy akan cuba berkongsi tempat2 makan yg pernah sy pergi. Entri2 yg dikeluarkan akan menceritakan tentang kedai, makanan yg istemewa, harga yg di berikan, servis dan sebagainya serta di beri markah Blog2 pilihan pun mungkin akan masuk sekali (nama pun black n white list…hehehehe)….oleh itu, tunggu la ye🙂

Begitulah ceritanya untuk dikongsi…harap rerakan blogger bersabar dan terus sudi berkongsi bersama sy dalam MyThought ini…Seperti yg sy nyatakan anda semua telah menjadi sumber INSPIRASI saya dalam dunia Blogging.

Terima kasih semua,

FareedSairi

Tagged:
Posted in: Uncategorized