Bila da lama tak jumpa geng…Reunion SMKAS

Posted on August 7, 2010

9



Assalamualaikum
Kali ni nak update gambar yg dah ketinggalan zaman, bulan julai lepas Sahabat2 SMKAS dulu buat reunion kat pengkalan Balak Melaka. Diaorang buat 2 hari, tapi aku g sehari je.ari last…(sbb da tau kompem kene baling telur malam 2. sebab aku lahir bulan tujuh.ngahahaha…tadala,time tu ada hal.jd tak dpt pg awal…walau bagaimanapun, aku da pegi dan ni la gambar kwn2 aku time skola…sengal2 budak kecik masih tak ilang lagi.hahaha…kawen tak kawen, sama je :p seb bek belum ada yang bawak anak…kalo tak, ada la anak2 kecik yg tak mau dekat…kenapa la mak ayah aku ni ngalahkan kwn2 aku kat tadika!

ni la kwn2 SMKAS dulu…ngeng punya kepala. hahahaha…aku taknak terlibat😛
Bermulanya kisah Reunion SMKAS Pengkalan Balak…
Saksikan lah!

 Alitek:Penan…aku nak bgtau ko skit…Awek ko nak tunang ngan Melat do!
Penan:Ko bia btol Alitek…ini seeriiiooouss (mcm dalam wonderpet)
Penan: Melat,Aku memang tak puas hati ngan ko! Ko telah mencabar kelakian aku ni.Berani ko tackle awek aku! Ko nampak selipa ni? aku sumbat kang
Pejal: Woi! lek ar. ko ingat aku kumpul korang suh gado ka…g lwn sana!
Melat: Ko pehal lak!Sejak bile lak dia jadi awek ko?tak nampak pun nama ko kat geran dia :p. Ko ingat ko nye selipa aku takot ar. jom ar lwn baling ngan tangkap kelapa, apa barang selipa jamban  tu.hahahaha
Topek: hahaha…truskan ketidak puas hatian kalian berdua…aku nak tengok dan sokong je🙂 sape menang aku belanja
Owen:takpe Nan…aku sokong ko dr tepi O-0
Penan:Nodin, sebagai sponsor ko,aku nak ko jd wakil aku!
Nodin:BAIK BOSSS!!!
Owen: Ape ni nodin, harap muscle je besar, baling kelapa pun failed!muka da kerek dah :p
Nodin: ko ni, banyak cakap lak.susah nak baling ni!ko bising2 kang ngan ko ko skali aku baling!
Owen: wowowo…lek ar bro.wa takut sama lu punya biceps n triceps.hahahaha
Penan:Abis la aku melepas camni…..
Juri2 terlampau: Nodin out! kelapa tak sampai!next contender..Wakil Melat ialaaaahhh…..NiiZaaaaaM!
Nizam: Hohohoho…korang tengok aku baling camne.Hikmat Balingan Action Kamen!
MaiJan:Cepat2…aku da tak sabar nak tangkap ni!
Jani: Lek ar Mai…lambat kelapa tu nak turun kalo Nizam yang baling😛
Zain:Ok Nizam…aku da ready nak lompat n tangkap kelapa tu!
Pejal: Bapak ar tinggi mamat ni baling! Woi!Alau! lari!lari! kelapa nak jatoh kat kepala ko!
Alau:Zzzzz….#@*%…hah?hah?ape yg berlaku?aku tetido?
Nobit:3…2…1…BOOOM…kene tak?
Melat:Menang aku camni!
Jani:Woi!aku lum ready lg ar!
Helmi:Ish…kene aku camni…tak sempat bgn lg!
Mirul:What is happening now???knp takda org ajak aku men skali?

Lalok:Jangan risau Alau…Aku selamatkan ko!Hikmat tumbukan Sindrom Up dr Utara!
Adik sape ye:Bang!kenapa ngan saya sekali kene tumbuk!
Penan:Pergh…kalah teruk siut…abis duit aku je sponsor nodin…argh!!Sudahla!
3Dara Pingitan:Sabarla bang penan…bunga bukan sekuntum.kami kan ada🙂
Boyak:Udah2 la tu…ko takle menang nye.ko memang selalu malang.hahahaha!
Melat:Akulah pemenangnya…hadiah..Topek belanja aku.hohohoho
Topek:bankrap aku camni…badan je kecik.makan 2 pinggan!
Begitulah kisahnya…part ni memang aku tak puas hati!kenapa time kamera aku korang nak buat terjunan ngan aksi2 telampau!punya la besar badan, tangan aku je masuk!
Begitulah tamatnya reunion kami di Pangkalan Balak Melaka..Segala yg ditulis di atas hanya sekadar hiburan dan gurauan mesra…jgn ada yg ambil hati ye🙂 Bila nak buat lagi?Ramai yang takde ni….
yg penting semua rakan2 ku da berjaya dengan kerjaya masing2…menjadi orang berguna dan berbakti kepada masyarakat. Aku doakan kita semua terus berjaya dan menjadi insan berguna…Amiinn….
SeMoGa BaHaGiA semua!
Posted in: MyDiary