Awards dr Padel: Interesting Blog Award

Posted on August 6, 2010

8



Assalamualaikum
Kali ni dapat award tag dr padel. Terima kasih la ye🙂 berbanding sebelum ni, kali ni kena tag orang…aku bukannya rajin.tapi sebagai menghargainya, aku cuba buat gak.ngahahaha…Layaaaannn…!!!

1.Say thanx kat orang yang sudi tag tu..jangan lupe link kan sekali yer

Terima kasih la kat Padel si kembar palsuku (ntah bape ramai salah panggil bila jumpa kiteorg)

2.Tag 15 orang blogger yang anda pikirkan olalala tropika! fantastic bola bola! yaa reba ya rebba! hehehe..
fyzals-territory (antara blogger yg buat post khusussan ila MyThought sbb jd follower no.123) 
Apa Khabar Orang Kampung (Follower no.99) 
kanser dan kehidupan ku (follower no. 100)-sedihnya…sabarlah dgn ujian Allah
Hanalovenest (Inspired by her)
Yanalililala (junior microbe UKM)
Wanieazeera (Travel log dia best gak)
Aya Idaya (pun junior UKM gak)
Life is colourful (Blog OKB…ngehehe)
Chybeelila (bnyk gmbar cantik kat german)
KakShiela (banyak cite anak2 yg comel)
Sekeping biskut secawan teh (blog siswi UM…bnyk tazkirah yang menginsafkan)
Budak nakal (banyak widget comel!)
The beuty in ugly (tak mcm nama blog,orgnye ensem…dak sekola dulu…banyak gambar cantik)
Kami sayang kucing (kucing…kucing…kucing…di mana2)
anisquidward (blog junior bela kucing kat kolej secara haram…ngahaha…bgs2)
Kak Ros (blog jual coklat..nak tempah?

3. Kene bagitau insan-insan yang bertuah kat atas ni menerusi chatbox dorang.
tgk la kalo rajin😛
4. Nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri
1.Hahahah…
2.baru main blog
3.Tengah tunggu biasiswa
4.Tgh tunggu offer letter
5.Pikir nak masak apa yg best ptg ni…
6.Ngah kering idea nak tulis ape
7.TAK SUKA PENIPU!
Posted in: MyBlogLife, MyDiary