Awards dr Alessandro: Anugerah Blogger Tegar

Posted on August 4, 2010

0



Assalamualaikum…
Alhamdulillah, Baru sebulan lebih men blog ni, ada juga rerakan blogger yg sudi kongsi awards ngan MyThought yg tak sampai setahun jagung…Thanks Alessandro,walaupun award ni nampak simple atau tak bermakna pape pada anda, ia sgt bermakna kpd saya krn ia pemberian seorang rakan🙂

 

Anugerah Blogger Tegar ini milik semua blogger yang rasa diri sebagai blogger tegar. Tiada syarat wajib untuk anugerah blogger tegar ni. Anda ambil anugerah ni dan letak dalam koleksi-koleksi himpunan anugerah anda. Mudah dan ringkas kan? Tak perlu tag siapa-siapa. Terima kasih pada Alessandro kerana berikan anugerah ini pada saya. ^___^, dan sekarang nak berikan pada anda semua pula. Datang ambil ya kawan-kawan.

Siapa-siapa yang dapat mesej di shout box mengenai award ni sila datang ambil ya. Siapa yang tak dapat mesej pun layak ambil juga. 
Milik semua blogger
Posted in: MyBlogLife, MyDiary