I wanna be The Sorcerer’s Apprentice

Posted on July 4, 2010

3



Salam…
Kali ni buang tebiat kot. Nak try jd geng Nuffnang Malaysia
hehehe….

Sebelum ni da banyak baca novel mcm Harry Potter, Eragon & sebagainya

Pastu tengok movie dia….memang layan. Seronok tgk magic2 ni…

Kali ni ada movie baru Disney…The Sorcerer’s Apprentice

ala2 Hary Potter gak.

Tayangan kat Malaysia mula 20 Julai

Kalo la dapat jadi Sorcerer’s Apprentice (dalam mimpi jadi la kan :P)

Bole la aku BBQ ayam tanpa menggunakan dapur…(Kuasa Api!!!)

Bole la aku men game puas2 & tak yah bayar bil letrik…(Kuasa petir!!!)

Bole la aku tanam sayur2 n pokok buah…tanam2 trus besar na kuar buah…

takpun aku leh angkat barang pakai jampi2 je…takyah sampai sakit pinggang…

Yang paling penting…bole makan banyak2 tapi kurus. Ngahahaha….

Tapi apakan daya…bole mimpi kat panggung je pun jadi la…

Agak2 best tak? meh try tgk trailer ni…

Dave (JAY BARUCHEL) is just an average college student, or so it appears, until the sorcerer Balthazar Blake (NICOLAS CAGE) recruits him as his reluctant protégé and gives him a crash course in the art and science of magic. As he prepares for a battle against the forces of darkness in modern-day Manhattan, Dave finds it is going to take all of the courage he can muster to survive his training, save the city and get the girl as he becomes
THE SORCERER’S APPRENTICE.

Mcm best kan? Jom tengok…kalo ada rezki.Ngehehe

wassalam

Posted in: MyDiary